Til opvisning med fætter Peter

2018-04-16 10:01:50 | Gymnastik | Opvisning

Så er vi til gymnastikopvisning med fætter Peter - han var god og han stod alle sine spring.

Gymnastikopvisning i Spentrup

2013-03-17 15:18:50

Gymnastik opvisningen i Spentrup er vel overstået - både Simon og Sofias hold var rigtig gode. Simon er en rigtig drenge gymnast - der ikke kan få nok, hvis det stod til ham var han på airtracket hele opvisningen. Sofia derimod er nok en rigtig rytme pige - hun dansede og lave gymnastik med på alle holdene og synes det var en rigtig god dag.

Stort

2013-03-16 20:23:22

Vibeke var i dag til gymnastik opvisning i Valsgård, hvor hun er med på et hold der laver rytmisk gymnastik. Det er der i sig selv intet nyt i - det har hun gjort mange gange før.

Men foreningen i Valgsård har et helt specielt hold, som rører en dybt. Et hold med udelukkende handicappede - og hvilken livsglæde de udstråler ved at lave gymnastik er helt fantastisk at se. Kæmpe store smil fra de går på gulvet, i deres vogne, rullestole og gangvogne, til de forlader gulvet med endnu større smil. Jeg har nu set holdet 2 gange og det er virkelig et fantastisk hold.

Jeg er også imponeret at at en lokal forening kan løfte sådan en opgave og finde så mange frivillige der vil arbejde med de har fantastiske børn.