28-12-2019 12:59:06 | Mad | Lars
200g nudler eller grønne båndspaghetti
Kødsauce:
400g hakket oksekød
2 løg
2 fed hvidløg
3 spsk olie
4-5 dl bouillon
¾ dl tomatpuré
salt, peber
sellerifrø, oregano
Ostesauce:
1 dl fløde
1 dl reven ost
1 dl creme fraiche
Hak løgene og svits dem i olien. Tilsæt knust hvidløg, og det hakkede kød. Rør i det med en gaffel. Kom bouillon og tomatpuré i, krydr og lad kødsaucen småsnurre 20 min. smag til. Kog nudlerne eller spaghettien efter brugsanvisningen. Bland fløde og ost og varm det, til osten er smeltet. Rør creme fraichen i og varm forsigtigt; det må ikke koge. På et varmt serveringsfad anrettes de varme afdryppede spaghetti. Hæld saucen over og servér med ekstra reven ost til.
www.bjerre-harpoth.dk | 2023
Copyright | 2023 | LBH